Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

URDHËRIMET KONTRADIKTORE

URDHËRIMET KONTRADIKTORE

URDHËRIMET KONTRADIKTORE

1. Njerëzit janë të palogjikshëm, të paarsyeshëm dhe egoist. S’ka rëndësi, duajini ata.
2. Nëse bëni mirë, njerëzit do t’ju akuzojnë se po e bëni për interesa të juaja. S’ka rëndësi, vazhdoni të bëni mirë.
3. Nëse arrini të jeni të suksesshëm, do të fitoni miq fals dhe armiq të vërtetë.
4. Të mirën që e bëni sot, do të harrohet nesër. S’ka rëndësi, bëni mirë në çdo mënyrë.
5. Ndershmëria dhe sinqeriteti ndonjëherë do t’ju bëjnë të viktimizuar. Gjithsesi jini i ndershëm dhe i sinqertë.
6. Burrat më të mëdhenjë dhe gratë me idetë e tyre të mëdha mund të neglizhohen nga burrat dhe gratë me mendje të vogël. Gjithsesi mos hiqni dorë nga idetë.
7. Njerëzit të favorizojnë si humbës, por ata vet kanë synime të larta. Lufto për synimet e larta.
8. Atë që e ndërtoni me vite mund të shkatërrohet brenda një nate. Gjithsesi ju vazhdoni të ndërtoni.
9. Njerëzit ndonjëherë kanë nevojë për ndihmën tuaj, por mund t’ju sulmojnë kur ju i ndihmoni. Gjithsesi vazhdoni të jeni në ndihmë të tyre.
10. Jepini botës më të mirën që e keni edhe pse nga ajo mund të merrni më të keqen. Gjithsesi jepeni më të mirën nga vetja juaj.

 

(Visited 33 times, 1 visits today)
Top