Sexta-feira, 23/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Unë di se vetëm qumështi zëvendëson çdo lloj ushqimi e pije

Unë di se vetëm qumështi zëvendëson çdo lloj ushqimi e pije

Transmetohet nga Ibn Abbasi, radijallahu anhu, se i Dërguari i Allahut, alejhi selam, ka thënë: “Kur Allahu i dhuron dikujt një ushqim, ai le të thotë: “O Allah! Na dhuro begati në të dhe na dhuro ushqim më të mirë se ai…” Ndërsa, kur Allahu i dhuron dikujt qumësht, ai le të thotë: “O Allah, na dhuro begati në të dhe na e shto atë.” Unë di se vetëm qumështi zëvendëson çdo lloj ushqimi e pijeje.” (Ebu Daudi, Tirmidhiu, Ibn Maxhe, Ahmedi)

(Visited 65 times, 1 visits today)
Top