Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ullinjtë !!

Ullinjtë !!

ullinjet

Ullinjtë !!

Ullinjt kanë formwn e vezoreve dhe testiseve dhe në të vërtetë edhe avansojnë shëndetin e tyre. Konsumoni ullinjë për shëndet seksual më të mirë .

Pra, “E cilën të mirë të Zotit tuaj po e mohoni?”
(Kur’ani Fisnik Surja Rrahman)

Përktheu dhe përshtati: Abdurrezak MD, Preshevë.

(Visited 195 times, 1 visits today)
Top