Sábado, 11/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Uji i zemzemit eshte i bereqetshem dhe behet shkak qe bereqeti me u shtu ne jeten tuaj

Uji i zemzemit eshte i bereqetshem dhe behet shkak qe bereqeti me u shtu ne jeten tuaj

Uji i zemzemit:
Ky burim i dalë nga brendësia e shkretëtirës, nga një tokë e thatë e cila nuk kishte asnjë lloj uji, e as ndonjë mal me burime afër. Asnjëherë nuk është ndërprerë. Ky është një burim i bereqetshëm. Ka thënë për të Pejgamberi, salall-llahu alejhi ve selem: “All-llahu e mëshiroftë umu Ismail, sikur të kishte lënë burimin zemzem, -apo ka thënë- sikur të mos e kishte mbledhur do të ishte bërë burim i përhapur” (sahih el-xhamia 8079).

(Visited 202 times, 1 visits today)
Top