Quinta-feira, 17/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Uji i Zemzemit dhe uji i shiut

Uji i Zemzemit dhe uji i shiut

Uji i Zemzemit te cilin Allahu e ka zhgjedhur dhe e ka ber te dashur per njerzit I Derguari i Allahut seallahu alejhi ue selam ,ka then:Uji i Zemzemit eshet i dobishem per çfare do qe pihet.(Sahih Iben Maxhe,nr.2484)

Dhe ka thene:”Ai eshte uje i bekuar,ushqi per te uriturit dhe (shrim per te semurit).(Muslim,vell.2.fq1922dhe Hejthemiu ne “Mexheul Zevaid”vell.3 fq 268.)

Uji i shiut,per te cilin Allahu,subhanehu ue teala ka thene;”Ne nga qielli leshuam shiun e dobishem(e bekuar)…(Kaf,9)

(Visited 165 times, 1 visits today)
Top