Domingo, 26/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ujë i pamjaftueshëm dhe pasojat

Ujë i pamjaftueshëm dhe pasojat

uji1

Ujë i pamjaftueshëm dhe pasojat

Nëse nuk pini sasinë e duhur të ujit për të plotësuar nevojat tuaja trupore ju mund të keni këto pasoja:

Probleme tretjeje
Lëkure të thate dhe zë të ngjirur
Ngadalësim të organeve trupore
Probleme me mbajtjen e ujit
Dhimbje muskujsh
Dhimbje kyçesh
Rritje e toksinave (helmeve) në trup
Metabolizëm i dobët i yndyrave të trupit
Dhjamë të tepërt
Muskuj të dobët dhe formë të keqe trupore
Kapsllëk të përhershëm.

(Visited 98 times, 1 visits today)