Sábado, 6/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

U punesuam te ai shoku qe ngeli ne provim

U punesuam te ai shoku qe ngeli ne provim

Ishim 4 shoke, hynem ne provim, 3 kaluam dhe 1 ngeli.
Vazhduam shkollimin ne 3 dhe ishim te suksesshem dhe mbaruam.

Elhamdulilah u punesuam te ai shoku qe ngeli ne provim.

Allahu ia shtofte bereqetin.

Dr.Halid ebu Hafash

Perkthim

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top