Sexta-feira, 24/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

U lut gjithe diten qe t’ia prishte Allahu mesyshin, dhe gjate lutjes ndjente nxehtesi ne doreU lut gjithe diten qe t’ia prishte Allahu mesyshin, dhe gjate lutjes ndjente nxehtesi ne dore

Nje burre qe kishte dhimbjene dore, dhe u ndikua ne ajetin „falni namazin dhe jepni zekatin“, sidomos tekjepni zekatin.Filloi te bente veprime te pakontrolluara. Ndikohej edhe nga ajetet e sadakase.Ai punonte ne nje dyqan dhe pronari i dyqanit i thonte te mos jepte sadaka, sepse ky jepte.

U lut gjithe diten qe t’ia prishte Allahu mesyshin, dhe gjate lutjes ndjent enxehtesi ne dore.
Duhet te jeshe i kujdesshem ndaj lutjeve temengjesit dhe te darkes, te besh lutjen e mesyshit dhe magjise: eudhubikelimati lahi temetimin sherri ma halek (i kerkoj mbrojtje Zotit me fjalet e tij te persorura qe teme ruaje prej sekeqes se cdo gjeje qe ka krijuar); ose eudhu bikelimeti lahi teemeh min kulishejtanin … ue min kuli ajnin lemeh (te me mbroje nga cdo shejtan dhe cdo sy shpues), etj.

Keto lutje jane tek mburoja. Ose lutjet qe i ben i semuri me fjalet e tij. Osete lutesh: O Allah nese kete semundje e kam nga mesyshi ose nga magjia,shkaterroje.

(Visited 1,164 times, 1 visits today)
Top