Sexta-feira, 4/12/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

U emertua “Muhammed” ne superlativ per shkak te bartejeve te cilesive lavderuese te shumta

U emertua “Muhammed” ne superlativ per shkak te bartejeve te cilesive lavderuese te shumta

Muhammed:

U emertua “Muhammed” ne superlativ per shkak te bartejeve te cilesive lavderuese te shumta.

Transmetohen se eshte pyetur gjyshi i tij se perse e emrtove “Muhammed” kur dihet se arabet nuk i emertonin femite e tyre me kete emer, tha: “kam deshire qe te lavderohet ne toke dhe ne qiell” 
Allahu e reailzoi deshiren e tij.

Allahumme sali ala Muhammedin wr ala ali Muhammed

(Visited 45 times, 1 visits today)
Top