Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Turqia vazhdon të mbështesë pa kushte popullin e Kosovës.

Turqia vazhdon të mbështesë pa kushte popullin e Kosovës.

Turqia vazhdon të mbështesë pa kushte popullin e Kosovës.
Për të përforcuar infrastrukturën shëndetësore prej shëndetit të nënës dhe fëmijës e deri te shërbimet e mjekimit intenziv në çdo fushë TIKA është duke vazhduar të investojë në Kosovë.
—————————————————————————————————-
Türkiye, Kosova halkına koşulsuz destek vermeye devam ediyor.
TİKA, sağlık altyapısını güçlendirmek için ana çocuk sağlığından yoğun bakım hizmetlerine kadar her alanda Kosova‘ya yatırım yapıyor.

Investim kapital nga TIKA në fushën e shëndetësisë në Kosovë/TİKA'dan Kosova'ya sağlık alanında büyük yatırım!

Turqia vazhdon të mbështesë pa kushte popullin e Kosovës. Për të përforcuar infrastrukturën shëndetësore prej shëndetit të nënës dhe fëmijës e deri te shërbimet e mjekimit intenziv në çdo fushë TIKA është duke vazhduar të investojë në Kosovë. —————————————————————————————————-Türkiye, Kosova halkına koşulsuz destek vermeye devam ediyor.TİKA, sağlık altyapısını güçlendirmek için ana çocuk sağlığından yoğun bakım hizmetlerine kadar her alanda Kosova‘ya yatırım yapıyor.

Gepostet von TİKA Kosova am Mittwoch, 15. August 2018

(Visited 52 times, 1 visits today)