Sábado, 4/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Trupi im gjen gëzim në dije

Trupi im gjen gëzim në dije

HULUMTONI GALDIMIN DHE HARENË
Ibn Tejmija ka treguar: U sëmura njëherë dhe mjeku më tha se leximi dhe mbajtja e bisedave mbi çështjet akademike do ta përkeqësonte gjendjen time. I thashë se nuk mund t’i braktisja ato gjëra dhe se do të doja që, nëse më lejonte, të bëja gjykatësin për dijen e tij. A nuk është e vërtetë, e pyeta, që nëse Uni ndihet i lumtur dhe i gëzuar, trupi bëhet më i fortë dhe sëmundja largohet? Mjeku pohoi. Atëherë, i thashë, trupi im gjen gëzim në dije, sistemi im imunitar forcohet, dhe unë ndiej rehati. Mjeku pranoi dhe tha se kjo është përtej kufijve të mjekësisë së tij.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Top