Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tri persona do të jenë hasmit e mi ditën e gjykimit

Tri persona do të jenë hasmit e mi ditën e gjykimit

I Derguari I Allahut (alejhi salatu ues selam) ka thënë:

Allahu i Madhëruar ka thënë: Tri persona do të jenë hasmit e mi ditën e gjykimit: Ai që jep (besë) në emrin tim dhe e thyen atë duke tradhëtuar po në emrin Tim. Ai që shet lirinë e nje njeriu dhe konsumon çmimin e shitjes dhe një tjetër që merr në punë dikë, e shfrytëzon dhe në fund nuk ia jep detyrimin.

Transmeton Buhariu.

(Visited 727 times, 1 visits today)