Domingo, 16/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

TRI PERIUDHAT E JETËS QË TË BËJNË TË QESHËSH!

TRI PERIUDHAT E JETËS QË TË BËJNË TË QESHËSH!

jeta

Tri periudha të jetës të bëjnë të qeshësh:

1. Periudha e rinisë:

E posedon kohën + fuqinë, mirëpo, jo edhe pasurinë!

2. Periudha e angazhimit dhe e punës:

E posedon pasurinë + fuqinë, mirëpo, jo edhe kohën!

3. Periudha e pleqërisë:

E posedon kohën + pasurinë, mirëpo, jo edhe fuqinë!

Kjo është jeta!! Kur të jep diçka, merr nga ti diçka tjetër!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 213 times, 1 visits today)
Top