Domingo, 27/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tri periudha të jetës të bëjnë të qeshësh

Tri periudha të jetës të bëjnë të qeshësh

TRI PERIUDHAT E JETËS QË TË BËJNË TË QESHËSH

Tri periudha të jetës të bëjnë të qeshësh:

1. Periudha e rinisë:

E posedon kohën + fuqinë, mirëpo, jo edhe pasurinë.

2. Periudha e angazhimit dhe e punës:

E posedon pasurinë + fuqinë, mirëpo, jo edhe kohën.

3. Periudha e pleqërisë:

E posedon kohën + pasurinë, mirëpo, jo edhe fuqinë.

Kjo është jeta. Kur të jep diçka, merr nga ti diçka tjetër.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 79 times, 1 visits today)
Top