Quarta-feira’, 18/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tri gjera të bëjnë të fitosh respektin e njerëzve

Tri gjera të bëjnë të fitosh respektin e njerëzve

Tri gjera të bëjnë të fitosh respektin e njerëzve: Modestia, dhuratat dhe kur i dëgjon (ndjek) ata me vëmendje.

Ata’u (Allahu e meshiroftë) thoshte: Dikush më flet për dicka dhe unë e ndjek me vëmendje sikur nuk e kam dëgjuar asnjëherë (atë gjë), ndërkohë mund ta kem dëgjuar para se ai të vinte në jetë.

(Visited 521 times, 1 visits today)