Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tri gjëra që nuk i ke ditur

Tri gjëra që nuk i ke ditur

3 gjera

TRI GJËRA QË NUK I KE DITUR!!

Tri gjëra duhet të përmbahen: Gjuha, shpirti dhe nervat!

Tri gjra duhet të mbrohen: Feja, nderi dhe vatani!

Tri gjëra duhet të lirohemi nga to: Lajkatimi, thashethemet dhe shpërdorimi!

Tri gjëra duhet të largohen: Zilia, sherri dhe tallja e tepërt!

Tri gjëra janë të mrekullueshme: Dashuria, heshtja dhe falja!

Tri gjëra janë të domosdoshme: Vdekja, ajri dhe uji!

Tri gjëra janë të qortuara: Gënjeshtra, budallallëku dhe mendjemadhësia!

Tri gjëra janë të dashura: Devotshmëria, çiltërsia dhe trimëria!

Tri gjëra janë të shkëlqyera: Besnikëria, sinqeriteti dhe përpjekja!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 181 times, 1 visits today)
Top