Segunda-feira, 10/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

TRI GJËRA QË NUK I KE DITUR

TRI GJËRA QË NUK I KE DITUR

TRI GJËRA QË NUK I KE DITUR

Tri gjëra duhet të përmbahen: Gjuha, shpirti dhe nervat.

Tri gjëra duhet të mbrohen: Feja, nderi dhe vatani.

Tri gjëra duhet të lirohemi nga to: Lajkatimi, thashethemet dhe shpërdorimi.

Tri gjëra duhet të largohen: Zilia, sherri dhe tallja e tepërt.

Tri gjëra janë të mrekullueshme: Dashuria, heshtja dhe falja.

Tri gjëra janë të domosdoshme: Vdekja, ajri dhe uji.

Tri gjëra janë të qortuara: Gënjeshtra, budallallëku dhe mendjemadhësia.

Tri gjëra janë të dashura: Devotshmëria, çiltërsia dhe trimëria.

Tri gjëra janë të shkëlqyera: Besnikëria, sinqeriteti dhe përpjekja.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 92 times, 1 visits today)
Top