Quinta-feira, 23/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tri gjëra e bëjnë gruan mbretëreshë

Tri gjëra e bëjnë gruan mbretëreshë

lule mbretereshe
Tri gjëra e bëjnë gruan mbretëreshë:

1. Kur e fiton pasurinë me dorën e saj.
2. Kur e lind fëmijën e parë dhe bëhet nënë.
3. Kur e vesh fustanin e bardhë dhe bëhet nuse.

(Visited 111 times, 1 visits today)
Top