Quinta-feira, 9/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tregohet se kur Allahu mbyti faraonin dhe shpëtoi Musain a.s, Musai tha:

Tregohet se kur Allahu mbyti faraonin dhe shpëtoi Musain a.s, Musai tha:

Tregohet se kur Allahu mbyti faraonin dhe shpëtoi Musain a.s, Musai tha: O Allah, më trego një punë që ta bëj si lutje dhe të jetë falenderim për Ty për këtë begati që më dhe?
Tha: O Musa thuaj: Lailahe ilallah.
Musai kërkonte shtesë mbi këtë, ngaqë që të gjithë njerëzit e thonë?
Tha: O Musa, sikur të vendoseshin shtatë qiejt dhe toka në një anë të peshores, dhe të vendosej Lailahe ilallah në anën tjetër, do të rëndonte më shumë dëshmia Lailahe ilallah.

Nesai, Ibn Hibani, Hakim me sened të saktë.

(Visited 684 times, 1 visits today)
Top