Quinta-feira, 9/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tregim për meditim

Tregim për meditim

Tregim për meditim

Një film 10 minutësh u shpall fitues, si filmi me i mirë i shkurtër.
Pastaj vendosen shfaqjen e tij në kinema. Numër shumë i madh shkuar për ta shikuar. Filmi filloj me një fotografi të një kulmi të një shtepie. Kaluan 6 minuta pa asnjë ndryshim të fotografisë. Të pranishmit filluan të gjëmojnë e të protestonin. Disa thanë se filmi qënka humbje kohe, e shumë të tjerë filluan të largohen me mllef. Papritur, kamera filloj të zbres drejt tokës, duke shfaqur një djalosh të ri i cili ishte plotësisht i paralizuar, për shkak të thyerjes se boshtit kurrizor, ai qëndronte i shtrirë në shtratin e tij.
Në fund të filmit ishte shënuar kjo fjali:
Ne u paraqitem juve vetëm 8 minuta nga ajo cfarë sheh ky fëmijë gjatë gjithë jetës se tij, ju filluat të gjemoni e të protestoni dhe nuk arritët të përmbaheni, andaj, tash e tutje vlerësojeni cdo moment të jetës suaj.
Përkthim.

(Visited 62 times, 1 visits today)
Top