Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tregim i mërzitshëm

Tregim i mërzitshëm

Tregim i mërzitshëm

Një baba jetim kishte 3 djem dhe 4 vajza.
-Djali i parë i vdiq kur i kishte 2 vite e disa muaj.
-Djali i dytë i vdiq kur kishte 1 vite e gjysmë.
-Djali i tretë i vdiq kur kishte 17 muaj.
-E martoi vajzën e parë dhe ajo i vdiq në moshen 28 vjeqare.
-E martoi vajzen e dytë dhe ajo i vdiq në moshën 21 vjeqare.
-E martoi vajzen e tretë dhe ajo i vdiq në moshen 27 vjeqare.
Gjithë pasardhsit i vdiqën Kasimi, Abdullahi, Ibrahimi, Zejnebi, Rukija dhe Ummu Kulthumi pëveç Fatimja e cila vdiq 6 muaj pas vdekjes së tij.
Kur ke sprovë apo brengë kujtoje këtë njeri
Ky ishte mëshirë për njerzimin

E dini kush është?

Hoxhë Eshrefedin Ismajli

(Visited 78 times, 1 visits today)
Top