Domingo, 12/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tre shtyllat e urtësisë

Tre shtyllat e urtësisë

Tre shtyllat e urtësisë:
1. Dituria
2. Pjekuria
3. Maturia

Të kundërtat e këtyre janë e kundërta e urtësisë:
1. Injoranca
2. Kalamallëku
3. Të nxituarit


Për këtë, injoranti, i papjekuri dhe i nxituari nuk kanë urtësi.
Ibn Kajim

 

(Visited 82 times, 1 visits today)
Top