Sexta-feira, 28/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tre (njerëzve) nuk iu kthehet duaja (lutja) e tyre

Tre (njerëzve) nuk iu kthehet duaja (lutja) e tyre

Profeti Muhammed thotë:

“Tre (njerëzve) nuk iu kthehet duaja (lutja) e tyre :
1. Udhëheqësit të drejtë
2. Agjëruesit, derisa të bëjë iftar dhe
3. Personit që i është bërë padrejtësi (zullum).

(Visited 94 times, 1 visits today)
Top