Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tre gratë më të mira, me të cilat të martoheni. Të gjithë gjunjëzohen para të tretës

Tre gratë më të mira, me të cilat të martoheni. Të gjithë gjunjëzohen para të tretës

1.Grate me te mira, jane ato gra qe jane te dashura me bashkshortin e tyre falin dashuri dhe ju dashurojne.

2.Gra te mira jane ato gra qe jane te sjellshme te embla qe dine tju bejn per vete me sjellen e tyre dhe me xhentilesen e tyre.Ata dine tju respektojne dhe tjua marrin zemren me sjellen e tyre

3.Ndersa gruaja me e mire eshte ajo grua kursimtare qe di te bej ekonomi ne shtepin e saj dhe te kurse aty ku eshte e nevojshme.Ajo te kontrolloj cdo situate dhe te kontrrolloj ekonomin e shtepis se saj.

(Visited 683 times, 1 visits today)
Top