Segunda-feira, 20/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Tre gjëra me rëndësi…!?

Tre gjëra me rëndësi…!?

3 gjera me rendesi

Tre gjëra me rëndësi…!?

1.Lidhja e fortë me Allahun [xh.sh],adhurimi i Tij dhe respektimi i fjalës së Tij. Kjo është çështja më madhore e besimit islam.

2.Mbyllja e dosjes të kaluarës,me të gjiëtha trishtimet dhe problemet që ngërthen ajo dhe fillimi i një jete të re me ditë të reja.

3.Lënia e të ardhmes së largët dhe mosthellimi në gjërat që do vijnë.Të gjitha profecitë,pritjet,frikat për të ardhmen duhet harruar dhe duhet jetuar në kufijtë e ditës./mjeksiaislame/

Pershtati: Hidr Zenelaj.

Tags: