Segunda-feira, 13/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Trajtimi i Djegies së shputave të këmbëve me Terapin e Hixhames!

Trajtimi i Djegies së shputave të këmbëve me Terapin e Hixhames!

Trajtimi i Djegies së shputave të këmbëve me Terapin e Hixhames!

Shkaktaret e djegies së shputave:

Diabeti është shkaku kryesor që ndokon nē neuropati mirpo kemi edhe shkaktar te tjetrë të cilet ndikojnë në shfaqjen e ketij problemi shëndetësorë si:

– Semundja kronike e veshkave- uremia
– Mungesa e disa vitaminave si vitamina B,B12 dhe B6
– Abuzimi me alkool
– Hipertiroidizmi
– HIV-i
– Efektet anesore te medikamenteve si kimioterapia
– Helmimet nga metalet e renda(merkuri,arseni dhe plumbi)
– Inflamacjoni i enëve te gjakut
-Sarkoidoza
– Sëmundjet arteriale
– Mosqarkullimi i gjakut
– Hipertensjoni etj.

Pergatit inf. Qendresa Paqarizi ( e çertifikuar pēr Hixhame)

(Visited 209 times, 1 visits today)
Top