Domingo, 26/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Trajtimi i dhimbjeve të boshtit kurrizor me Hixhame!

Trajtimi i dhimbjeve të boshtit kurrizor me Hixhame!

Trajtimi i dhimbjeve të boshtit kurrizor me Hixhame!

Deri 80% e njerëzve së paku njëherë në jetë kanë dhembje shpine, ndërsa te 14% e njerëzve dhembja iu zgjat më shumë se 2 javë. Këto dhembje janë shkak shumë i shpeshtë i trajtimit mjekësor dhe mungesës në punë.

(Visited 571 times, 1 visits today)