Sábado, 8/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Trajtim me mjaltë për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

Trajtim me mjaltë për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

Trajtim me mjaltë për bukurinë dhe shkëlqimin e fytyrës së femrës

Duhet relaksuar trupin dhe fytyra të lyhet me mjaltë dhe për pesëmbëdhjetë minuta të thuhet SubhanAllah, e pastaj të lahet fytyra me ujë të vokët dhe të thahet, pas kësaj le të lyhet fytyra me vaj ulliri. Kjo përsëri gjatë një jave.

(Visited 315 times, 1 visits today)
Top