Segunda-feira, 27/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHON

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHON

176678_1582691962000736_5654169657785574868_o

TI JE AI QË VENDOS SE A DO TË NDRYSHON

 

Gruaja e Faraonit e vendosi të ndryshohet.

 

I biri i Nuhut, alejhi selam, e vendosi të mos ndryshon.

 

Ajo ishte nën sundimin e tiranit më të madh.

 

E ai ishte nën sundimin e thirrësit më madh.

 

Për këtë arsye, mos u arsyeto me situata, sepse ti je ai që vendos se a do të ndryshosh.

 

S’ka dobi në gjërat që vijnë vonë, si puthja në faqen e të vdekuri si shenjë kërkimi faljeje.

 

Bëhuni të butë njëri me tjetrin, ende jeni të gjallë, dhe sillu me mua ashtu si e sheh dhe si e ke parë nga unë, e jo ashtu siç e ke dëgjuar për mua që e flasin të tjerët.

 

Më pëlqen ideja që t’i fshimë gabimet për hir që ta vazhdojmë vëllazërinë, e jo ta fshimë vëllazërinë për hir të gabimeve!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU