Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ti duhet t’i kesh këto libra në jetën tënde

Ti duhet t’i kesh këto libra në jetën tënde

Erdhën në jetë edhe librat më të rinjë. Faleminderit atyre që më ndihmuan dhe motivuan. Ti duhet t’i kesh këto libra në jetën tënde. Besojë që në vazhdimësi do të të ofrojmë libra dhe punime interesante, dobidhënëse dhe tepër të nevojshme. Projekte që ngrisin shpirtin, lulëzojnë vetëdijen dhe mbjellin optimizmin. “Një udhëtim me urtarët” – përbëhet nga 250 faqe, është përmbledhje përkthimesh siç shihet në foto më poshtë, tirazhi: 1000 copë. “Falënderoji ziliqarët e tu” – nga dr. Aid el-Karni përbëhet nga 120 faqe, tirazhi: 1000 copë dhe libri i tretë: “Çelësi i suksesit” – nga dr. Aid el-Karni përbëhet nga 100 faqe, tirazhi poashtu: 1000 copë.
Shtypshkronja: Aj Graff Matba – Shkup.

(Visited 133 times, 1 visits today)
Top