Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaj:”Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Thuaj:”Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

Allah

THUAJ: “MË MJAFTON MUA ALLAHU, SA MBËSHTETËS I MIRË QË ËSHTË”

– Nëse të bëhet padrejtësi, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

– Kur sprovohesh me sprova, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

– Kur të ngushtohen rrugët dhe nuk e gjen askënd nga njerëzit që të ndihmon dhe përkrah, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

– Nëse je i pafajshëm dhe nuk mundesh ta paraqesësh atë, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

– Nëse mblidhen njerëzit të të dëmtojnë dhe nëse për ndonjë çështje dera të është mbyllur, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

– Nëse të vështirësohen çështjet dhe problemet, thuaj: “Më mjafton mua Allahu, sa mbështetës i mirë që është”.

– O Zot, lehtësona problemet dhe vështirësitë tona dhe bekona në furnizim.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 347 times, 1 visits today)
Tags: