Sexta-feira, 5/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaji këto lutje tani dhe cdo natë pas saj

Thuaji këto lutje tani dhe cdo natë pas saj

O Zot, Ti je falës dhe e do faljen, andaj më fal mua.

O Zot, Ti je falës dhe e do faljen, andaj fale babën dhe nënën time.

O Zot, Ti je falës dhe e do faljen, andaj fale familjen time.

O Zot, Ti je falës dhe e do faljen, andaj fali ata qe me dojn dhe i dua.

O Zot, Ti je falës dhe e do faljen, andaj fali të vdekurit tanë dhe të vdekurit e muslimanëve.

O Zot, Ti je falës dhe e do faljen, andaj fali muslimanët dhe muslimanet kudo qofshin ata.

AMIN!

(Visited 3,054 times, 1 visits today)
Top