Quarta-feira’, 22/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuajeni kete lutje shpesh dhe cdo dite !Thuajeni kete lutje shpesh dhe cdo dite !

Thuajeni kete lutje shpesh dhe cdo dite !

O ALLAH
Nxirre prej trupave tone
Çdo Sëmundje
Çdo Helm
Çdo Magji
Çdo Mësysh
Çdo Mërzi
Çdo Brengë
Çdo Pikëllim
Çdo Ngushtim
Amin

Fotografia e Mjekesia Islame

(Visited 1,305 times, 2 visits today)
Top