Quarta-feira’, 19/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaje kete lutje (thuaje cdo dite )

Thuaje kete lutje (thuaje cdo dite )

Thuaje kete lutje : O Allah largoje nga trupat tane cdo semundje ,helm,magji,mesysh,merzi,brenge,pikellim dhe zevendesoje me shendet ,lumturi dhe gezim

O Allah largoje nga trupat tane cdo semundje ,helm,magji,mesysh,merzi,brenge,pikellim dhe zevendesoje me shendet ,lumturi dhe gezim

O Allah largoje nga trupat tane cdo semundje ,helm,magji,mesysh,merzi,brenge,pikellim dhe zevendesoje me shendet ,lumturi dhe gezim !!!

(Visited 988 times, 1 visits today)
Top