Sexta-feira, 27/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaje këtë lutje profetike për dije dhe rizk; Thuaje cdo ditë

Thuaje këtë lutje profetike për dije dhe rizk; Thuaje cdo ditë

Pejgamberi salAllahu alejhi ue selem çdo ditë e thoshte këtë dua:

“O Allah! Kërkoj nga Ti dituri të dobishme, risk të mirë dhe vepër të pranuar!”

Është shumë me vend që kjo dua e bekuar të thuhet në fillim të ditës, sepse dita është sheshi i veprave dhe qëllimeve të muslimanit. Dita e muslimanit duhet t’i ketë vetëm tri gjëra: diturinë e dobishme, veprën e pranuar dhe riskun e mirë.”

Shejkh AbduRrezak el Bedr

(Visited 513 times, 1 visits today)
Top