Quinta-feira, 20/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaje këtë lutje për prishjen e mësyshitThuaje këtë lutje për prishjen e mësyshit

O Allah, prishe ajnin (msyshin), i cili:

Goditi pasurin dhe e pakësoj atë!
Goditi trupin dhe e sëmuri atë!
Goditi zemren dhe e pikëlloi atë!

Amin

(Visited 191 times, 1 visits today)
Top