Domingo, 20/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaje këtë lutje (dhikr) sot

Thuaje këtë lutje (dhikr) sot

Thuaje këtë lutje (dhikr) sot

Më e mira qe e kam thënë unë dhe Pejgamberet para meje ditën e Arafatit është :

La ilahe il-lAllah wahdehu la sherike leh lehul mulku we lehul hamdu we huwe ala kul-li shejin kadijr.

Nuk ka Zot tjetër përveç Allahut, i Vetëm, askush nuk i përngjan Atij, Ai është Sunduesi dhe Atij i takon lavdia, Ai është i Vetmi që ka pushtet mbi çdo gjë.

Thuaje 100 here e me teper.

(Visited 164 times, 1 visits today)
Top