Sexta-feira, 3/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaje këtë lutje cdo mëngjes

Thuaje këtë lutje cdo mëngjes

All-llahume inni es’eluke ilmen nafi’an ve rizkan tajjiben ve amelen mutekabbelen (çdo mëngjes)
Shqip: O Zoti im, të lutem më jep dituri të dobishme e furnizim të mirë dhe të lutem Të m’i pranosh veprat e mia.
Këtë lutje thuaje pas namazit të sabahut.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Top