Domingo, 25/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaje 7 herë këtë lutje

Thuaje 7 herë këtë lutje

Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, ka thënë: “Kur ta falësh namazin e sabahut thuaj para se të flasësh: Allahumme exhirni minen-nar, shtatë herë, sepse nëse ti vdes po atë ditë do të përcaktohet mbrojtja nga zjarri, po ashtu kur ta falësh akshamin thuaj para se të flasësh: Allahumme exhirni minen-nar, shtatë herë, sepse nëse ti vdes po atë natë do të përcaktohet mbrojta nga zjarri”.
(Nesaiu dhe Ebu Davudi)

O Allah, më mbroj nga zjarri i Xhehenemit!
Amin

(Visited 59 times, 1 visits today)
Top