Quinta-feira, 4/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaj jo nervozizmit!

Thuaj jo nervozizmit!

Thuaj jo nervozizmit!

Furtuna e madhe mund ta shkatërroj një qytet të tërë, por nuk mund ta zgjidhë një nyje të vetme sado e vogël të jetë ajo.
Kështu është nervoza e cila mund të shkatërroj çdo gjë por nuk ofron zgjidhje.
Kujdes, nervoza mund ta shkatërroj jetën në tërësi dhe të jesh viktim e saj.

(Visited 141 times, 1 visits today)
Top