Segunda-feira, 10/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaj: Ecni nëpër tokë

Thuaj: Ecni nëpër tokë

”Thuaj: Ecni nëpër tokë…”
Eja të lexojmë Kur’anin famëlartë, Fjalën e Mëshiruesit, këtu në mes lumenjve dhe drunjve me degë e gjethe e të lëshuera mbi tokë, ta lexojmë atë në mes bilbilave të vegjël, që nëpërmjet zërit të bukur të tyre falënderojnë Allahun [xh.sh.], por ne s’ua kuptojmë gjuhën, ndaj s’jemi në gjendje të dallojmë këngën e tyre nga vaji. Eja këtu pranë ujit të pastër rrjedhës i cili na tregon me zërin e gurgullimës së tij nga vjen dhe cilit krua i takon, zërin i kroit në heshtje e maleve Allahun Një e vërteton dhe e dëshmon!

(Visited 68 times, 1 visits today)
Top