Quinta-feira, 30/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thuaj “Bismilah” para se te hedhësh ujin e nxehtë

Thuaj “Bismilah” para se te hedhësh ujin e nxehtë

 

Thuaj “Bismilah” para se te hedhësh ujin e nxehtë…

Shejh AbdulAziz Sed’han ka thënë:
“Kam qenë prezent në një ndenje ku po i lexohej Kuran një të sëmuri me xhind. Ai që po lexonte i tha xhindit që ndodhej në trupin e këtij njeriu:

“Pse ke hyrë në trupin e tij?”
Xhindi i tha: “Ka derdhur ujë të nxehtë mbi njërin prej fëmijve të mi dhe e ka mbytur.”
Ai i tha: “Porse ky nuk e dinte se në atë vend ndodhej fëmija yt!”
Xhindi i tha: “Pse nuk e përmendi Allahun në mënyrë që të largohej ai?”

[Marrë nga shpjegimi i librit: “Thirrja në rrugën e Allahut dhe morali i thirrësit”]

(Visited 761 times, 1 visits today)