Segunda-feira, 23/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thonë që gruaja e mirë është sikur diamanti

Thonë që gruaja e mirë është sikur diamanti

Thonë që gruaja e mirë është sikur diamanti

Thonë që gruaja e mirë është sikur diamanti. Duhet ta ruash dhe të kujdesesh për të, sikur e ruan dhe kujdesesh për diamantin. Edhe pse një gjë e tillë nuk është e vërtetë! Diamanti sado i mirë që të jetë, ka vlerë dhe çmim që mund të paguhet, ndërsa gruaja e mirë nuk mund të paguhet me asgjë.. përveçse njeriu duhet ta falenderojë Allahun për të!

Hoxhë Omer Bajrami

(Visited 140 times, 1 visits today)
Top