Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thirrje publike kolegeve gazetare dhe miqeve te Shtepive Botuese:

Thirrje publike kolegeve gazetare dhe miqeve te Shtepive Botuese:

Thirrje publike kolegeve gazetare dhe miqeve te Shtepive Botuese:

Tanime disa prej jush e dini, se po mbushen 1 vit prejse jam i papune. Gjendja financiare e familjes time sa vjen e po rendohet. Per te mos mjaftuar kjo, jetoj me njerin prind invalid dhe tjetrin ne shkalle gati invalidteti, dhe udhetoj. Te vetmet te adhura jane pensionet e tyre. Meqe nuk besoj ne konkurset e shpallura publikisht, iu drejtohem me shume miresi juve si dy dyer punedhenese: mund te jem ne sherbimin tuaj me gjysmeorari ose orar te plote (varesisht si mirremi vesh), si kontrbitues ne fushen e kultures apo perkthimit te librave/botimeve. Kjo meqe keto jane te vetmet fusha ku gjej veten. Pra nese ju duhet punetor qe mbulon fushen e Kultures apo perkthyes botimesh/librash (fusha sociale) ju lutem te me kontaktoni ne privat.

Faleminderit paraprakisht,

Fatlumi

Image may contain: 1 person, mountain, sky, outdoor, nature and closeup

(Visited 519 times, 1 visits today)
Top