Terça-feira, 24/9/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Theksoji të mirat e burrit tënd

Theksoji të mirat e burrit tënd

Theksoji të mirat e burrit tënd

Përderisa askush nuk është i pajisur me të gjitha cilësitë e mira, theksimi duhet të bie mbi cilësitë positive që i ka burri. I
nkurajimi, lavdërimi dhe mirënjohja duhet t”i shprehet rregullisht burrit sepse i forcon këto cilësi dhe bën dobi edhe në paraqitjen e cilësive të tjera.
Duhet të bëhen përpjekje për injorimin e vetive negative, siç ka thënë Pejgamberi alejhi selam: Besimtari nuk duhet të ketë inat kundër besimtares.
Ai mund të mos e pëlqejë ndonjë veti të saj, por mund të gjej diçka të mirë te ajo që e kënaq.

(Visited 46 times, 1 visits today)
Top