Domingo, 27/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Thartira

Thartira

mjalti natyral

Thartira

Faleminderit prej Allahut, xh.sh., nuk kam vuajtuar nga asnjë sëmundje, për arsye se kam konsumuar shumë mjaltë. Mirëpo, papandehur pushova të marr mjaltë dhe u sëmura nga dizenteria e amebës (infeksion i zorrëve që përshkohet me dhembje në stomak, barkëqitje apo kapsllëk,) Sipas udhëzimeve të mjekëve fillova të përdorja tabletat të cilat më mundonin me kontrandikacionet e veta, e veç tjerash, më mundonte thartira. Atëherë pushova ta aplikoja terapinë e përshkruar dhe fillova të marr mjaltë dhe hudhër dhe thartira u zhduk, dhe bashkë me të u zhduk edhe dizenteria e amebës. Në tesëll merrja një thelb të hudhrës bashkë me një gotë qumësht të ëmbëlsuar me një lugë mjaltë; kështu veprova pesë ditë, dhe falënderimi prej Allahut, xh.sh, të tëra u zhdukën. E ka thënë dikush të vërtetën: “ Mjalti është miku më i mire i stomakut.” E unë them që ilaçet kimike janë armiqtë më të mëdhenj të stomakut dhe njeriut. Allahu na ruajtë!

(Visited 147 times, 1 visits today)
Top