Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Tetovë, aksion për mbylljen e lojrave të fatit

Tetovë, aksion për mbylljen e lojrave të fatit

Në rajonin e Tetovës po zhvillohet këto ditë një operacion i gjërë për mbylljen e lojrave të fatit, që punojnë në mënyrë ilegale.

kazino

Në një aksion të zhvilluar nga policia e Tetovës dhe Drejtoria e të Ardhurave Publike janë mbyllur tre objekte, në të cilat po funksiononte organizimi i lojrave të fatit.

Në dy objekte në pjesën qendrore të qytetit u gjetën aparatura të lojrave të fatit si dhe lojra të organizuara sportive.

Në këtë operacion u ndaluan tre persona që rezultuan se ishin të angazhuar në këtë aktivitet.

Policia theksoi se do të vijoj aksioni i zbulimit të personave që organizojnë në mënyrë ilegale lojra fati dhe baste.