Sexta-feira, 29/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Tërmet në Shqipëri

Tërmet në Shqipëri

Zot na ruaj dhe na fal mangësitë tona!

Një tërmet me magnitudë 3.8 ballë të shkallës rihter me epiqendër kryeqytetin është ndjerë pak minuta më parë.

Profeti Muhamed a.s ka thënë: ‘Nëse përhapet imoraliteti dhe të tjera sullume e padrejtësi, atëherë Allahu i Madhëruar, në qiell, bëhet xheloz dhe i thotë Tokës: ‘Dridhu për ata!’
Nëse ata pendohen dhe largohen nga gjynahet, shpëtojnë, por nëse nuk përmisohen, atëherë ajo i shkatërron të gjithë.’
Enesi tha: ‘ O nëna e besimatërve, kjo gjë është dënim për ta?’
Tha: ‘ Është përkujtim dhe mëshirë për besimtarët dhe dënim e zemërim për mohuesit.”

(Visited 970 times, 1 visits today)
Top