Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Terapi e fuqishme per Sihr, Xhin dhe Mesysh.

Terapi e fuqishme per Sihr, Xhin dhe Mesysh.

Terapi e fuqishme per Sihr, Xhin dhe Mesysh.
Me lejen e Allahut kush e prktikon do te ket rezultate te mira. Linkat e ndegjimit te kuranit jan ket:

Sureja Jasin: https://www.youtube.com/watch?v=-gI1fWzHggA

Rukja per mesysh: https://www.youtube.com/watch?v=V3bILgp-LKw

Sureja Felek: https://www.youtube.com/watch?v=aqJQn1o1gZg

Rukja per siher: https://www.youtube.com/watch?v=HsKWOmWnj3Q

(Visited 1,537 times, 1 visits today)